Berte Advocaten

Berte Advocaten zijn Tilburgse advocaten die met veel passie werken vanuit een prachtig pand gelegen in het centrum van Tilburg. Al heel veel jaren geven wij juridische hulp aan bedrijven en particulieren door het hele land en staan wij onze cliënten op meerdere rechtsgebieden bij zoals in strafzaken, jeugdzaken, huurzaken, incassoprocedures en vreemdelingenrecht- en asielrechtzaken.

De advocaten van Berte Advocaten zijn gespecialiseerde, betrokken en  daadkrachtige advocaten. Wij houden constant onze kennis op peil via studie en wij bundelen onze krachten en wijsheid. Onze kantoorstijl onderscheidt zich bovendien door laagdrempeligheid en direct persoonlijk contact. Wij houden van duidelijkheid zodat u snel weet waar u aan toe bent. Uw belangen als cliënt staan voor ons altijd voorop. Zowel binnen als buiten de rechtszaal.

Indien u wilt weten wat Berte Advocaten voor u of uw bedrijf kan betekenen, dan kunt een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tevens bent u van harte welkom op woensdagavond van 17:00-18:30 bij ons inloopspreekuur. U kunt ook uw zaak aanmelden via het formulier op onze website of uw vraag stellen via het contactformulier. Een van onze advocaten zal op werkdagen binnen 24 uur contact met u opnemen.

U wilt natuurlijk niet gewoon een goede advocaat, ook geen betere advocaat, maar de beste advocaat. Dan moet u bij Berte Advocaten zijn. Goed, beter, Berte Advocaten! Wij zijn er voor u!

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 18:30
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 17:00
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

WEBSITE:
https://www.berteadvocaten.nl/

CONTACT:
Berte Advocaten
Lieve-Vrouweplein 9
5038 TS Tilburg

Telefoonnummer: 013-5353885