Flawless Studio

Dé plek voor wimpers extensions, nagels te laten zetten, tanden bleken en je make up te laten aanbrengen!

Flawless Studio is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van verschillende beauty behandelingen. Voor zowel wimperextensions, een manicure -acryl nagels (nagel verlenging), gellak op de natuurlijke (teen)nagels- als voor visagie, hennabrows en het bleken van tanden kun je bij ons terecht! Wij plaatsen wimperextensions volgens verschillende technieken, onder andere  one by one en  Russian volume. Door hoogstaande producten te combineren met een professionele en persoonlijke aanpak, wordt iedere beauty behandeling met zorg uitgevoerd.

Heb je een speciale gelegenheid of ben je toe aan wat ‘me time’? We got you girl!

Flawless Studio is dé beautysalon voor jouw persoonlijke verzorging en beauty behandelingen. Daarnaast ben je ook voor visagie aan het juiste adres, van day time make up tot aan full on glamour.

Het draaiende motor achter Flawless Studio Is Phylicia. Al sinds 2011 werkzaam als wimperstylist, een ware beautystylist in hart en nieren. Door verschillende cursussen en opleidingen te volgen, zorgt zij ervoor om altijd up-to-date te zijn. Ook als het gaat om visagie en make up. Zij behaalde met succes haar certificaat na het afronden van de make up artist opleiding bij House of Orange Amsterdam

Kijk voor meer informatie op de website en vind je inspiratie op de social mediakanalen.

OPENINGSTIJDEN
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 21:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 12:00
Zondag: Gesloten

WEBSITE
www.flawless-studio.nl

CONTACT
Korvelplein 1
5025 JN Tilburg
06 24 52 41 43

Flawless Studio